Δραστηριότητες Σ.Α.Φ.Ε.

Καταχωρήθηκε στο Σχετικά με ΣΑΦΕ

Έχει καθιερώσει την «Ημέρα των Αποφοίτων» κατά την οποία τιμούνται κάθε χρόνο, στο θέατρο του Αρσακείου Ψυχικού, διακεκριμένοι απόφοιτοι για την εθνική, κοινωνική και πολιτιστική τους δράση.


Για την πραγματοποίηση των σκοπών του Συνδέσμου και δεδομένου ότι ο Σ.Α.Φ.Ε. είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οργανώνει κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις κάθε χρόνο:


Τέλος εκδίδει την εφημερίδα «ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ» την οποία και αποστέλλει στα εγγεγραμμένα μέλη του δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το έργο και τις δραστηριότητες του Συνδέσμου καθώς και για τις επιτυχίες των αποφοίτων.

Τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου προσφέρουν πρόθυμα τη βοήθειά τους στις εκδηλώσεις – δραστηριότητες και στηρίζουν το έργο του Συνδέσμου θέλοντας να ανταποδώσουν στο κοινωνικό σύνολο, την παιδεία και την παράδοση που απεκόμισαν κατά τη φοίτηση τους στα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία σεβόμενοι και τιμώντας με τον τρόπο αυτό τη μνήμη των μεγάλων τους ευεργετών Αποστόλου Αρσάκη και Μιχαήλ Τοσίτσα.

Η ανιδιοτελής και εθελοντική προσφορά των αποφοίτων έχει κατορθώσει να συγκαταλέγεται ο Σ.Α.Φ.Ε. σε έναν από τους πρώτους Συνδέσμους Αποφοίτων της Ελλάδας που διακρίνεται για την ευπρέπεια και το ήθος του.

Εκτύπωση