• Slide01
  • Slide02
  • Slide03

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Σ.Α.Φ.Ε. Δ' ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Καλό φθινόπωρο, φίλοι συναπόφοιτοι!
Η νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά.

Δείτε παρακάτω πληροφορίες για κάποιες από τις δραστηριότητες του συλλόγου μας αυτό το τρίμηνο:

- Παρασκευή 5/10, 11.00 π.μ στο μουσείο Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη, Βας.Σοφίας κ Μέρλιν 1, θα ξεναγηθούμε στην έκθεση Βαρώτσος από την απόφοιτό μας, ιστορικό τέχνης, κα. Αλεξανδράκη.

Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε στο μουσείο Μπενάκη, επίσης επί της Βας. Σοφίας και Κουμπάρη, την έκθεση φωτογραφίας της Joan Leigh Fermor.

- Προετοιμάζεται, και θα θέλαμε την συμμετοχή σας, Παρασκευή 12/10 ημερήσια εκδρομή στο ναό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου (Ρωσία 1690) και στον καινούριο μουσειακό χώρο Μικρασιατικού πολιτισμού Οσίου Ιωάννη Ρώσου, στο Προκόπι Ευβοίας.

- Παρασκευή 19/10 εκδρομή μίας διανυκτέρευσης στην Αγόριανη (Επτάλοφος) Παρνασσού. (Δηλώστε πρόθεση συμμετοχής στο email του συνδέσμου και αναμείνατε για τις λεπτομέρειες εντός των προσεχών ημερών - ανάλογα και με το μέγεθος των κρατήσεων.)

- Πέμπτη 1/11 θα πραγματοποιηθεί Ημέρα των αποφοίτων στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 και ώρα 19.00. Θα τιμηθούν απόφοιτες/οι που δραστηριοποιούνται εκτός από την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

- Δευτέρα 26/11 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο τσάι των αποφοίτων στο Grand Balcon του ξενοδοχείου St. George Lycabettus.


Θα πραγματοποιηθούν επίσης επισκέψεις σε μουσεία και θεατρικές παραστάσεις για τις οποίες θα υπάρξει σχετική ενημέρωση εν καιρώ.


Ενημερώστε μας στο mail ή στο τηλεφωνητή μας για δηλώσεις συμμετοχής (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210 3234340),

και επικοινωνήστε απευθείας με την Πρόεδρο, Νονίκη Πέρδικα 6944788606, καθώς και την Γεν.Γραμματέα Μίκα Μπάρμπα 6936768938, για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σας είναι απαραίτητη.

Εκτύπωση Email