• Slide01
  • Slide02
  • Slide03

3ος Αρσάκειος δρόμος

Αγαπητοί συναπόφοιτοι,

Ο 3ος Αρσάκειος Δρόμος πλησιάζει!

Ελάτε και εσείς την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 09.00 στα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία Εκάλης να λάβετε μέρος στην αθλητική γιορτή του σχολείου μας.

«Ο 3ος Αρσάκειος Δρόμος επιδιώκει να διαδώσει ένα σημαντικό κοινωνικό μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης, να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη και να διευρύνει το δίκτυο ανθρώπινων και υλικών πόρων τού Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας». Η δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και η ιατρική μονάδα για την πραγματοποίηση μεταμοσχεύσεων είναι δύο πρωτοποριακές δράσεις, οι οποίες είναι σημαντικό να έχουν την ευρύτερη δυνατή κοινωνική στήριξη.

Ο 3ος Αρσάκειος Δρόμος περιλαμβάνει διαδρομή 5 χιλιομέτρων με αφετηρία και τερματισμό τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία Εκάλης. Εφέτος, για πρώτη χρονιά, οι δρομείς μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρέξιμο και δυναμικό βάδην. Αμέσως μετά πραγματοποιείται αγώνας δρόμου 900 μέτρων μέσα στις εγκαταστάσεις των Σχολείων για μαθητές 8-12 ετών. Το κόστος συμμετοχής για τους δρομείς των 5 χιλιομέτρων θα είναι 5 ευρώ για τους μαθητές γυμνασίου και 10 ευρώ για τους μεγαλύτερους μαθητές και τους ενήλικες. Το κόστος συμμετοχής των μαθητών τού δημοτικού για τον δρόμο των 900 μέτρων θα είναι 5 ευρώ.»

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Αρσάκειου Δρόμου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.arsakeiosdromos.gr/index.php/el/ για τις αναλυτικές πληροφορίες του αγώνα και τις λεπτομέρειες της συμμετοχής σας.

Εκτύπωση Email