• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Αρχική
  • Νέα
  • Μουσικοθεατρική παράσταση των Αρσακείων στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο

Μουσικοθεατρική παράσταση των Αρσακείων στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο

Αγαπητοί φίλοι και συναπόφοιτοι,

σας ευχόμαστε μία όμορφη και δημιουργική σεζόν!

Αμέσως μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00, θα παραβρεθούμε στην παράσταση που παρουσιάζει η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία, «Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι.
Πόσο μεγάλο είναι ένα "πάντα";», η οποία είναι βασισμένη σε μυθιστόρημα του Ευγένιου Τριβιζά και έχει σκοπό να ενισχύσει το Ταμείο Υποτροφιών των Σχολείων τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας. Σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα και ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί!

Ακολουθεί αναλυτική ενημέρωση:

«Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι.
Πόσο μεγάλο είναι ένα "πάντα";»

του Ευγένιου Τριβιζά

Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019
ώρα 21.00

Τo μουσικοθεατρικό ονειρόδραμα «Ο ΧΙΟΝΆΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΊΤΣΙ. Πόσο μεγάλο είναι ένα "πάντα";», βασισμένο στο γνωστό μυθιστόρημα τού «ποιητή παραμυθιών» Ευγένιου Τριβιζά, παρουσιάζει η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία (Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία) την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 9.00 μ.μ. στο Ηρώδειο για μία μόνο παράσταση. Τη μουσική συνέθεσε ειδικά για την παράσταση ο Γιώργος Χατζηνάσιος. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου το σχεδιασμό φωτισμών ο Γιώργος Τέλλος και τις βίντεο-προβολές ο Χρήστος Μαγκανάς.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι: Χάρης Ανδριανός, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Νάντια Κοντογεώργη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δημήτρης Πιατάς, Χρήστος Σπανός, Τώνια Σωτηροπούλου, Aποστόλης Τότσικας. Μαζί τους οι ηθοποιοί: Μάριος Κρητικόπουλος, Χρήστος Νικολάου, Ιωάννα Πιατά, Κατερίνα Σούσουλα, Δημήτρης Τσακάλας.

Στο ρόλο της Μαριάνας και των Διδύμων: μαθητές των Αρσακείων Σχολείων.

Τα τραγούδια αποδίδουν ο Μουσικός Όμιλος των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης και η Χορωδία GraduArti των αποφοίτων σε μουσική διδασκαλία τής Χριστίνας Βαρσάμη-Κούκνη.
Μουσική διεύθυνση: Στάθης Σούλης
Eνορχήστρωση – επεξεργασία μουσικού υλικού: Θωμάς Κοντογεώργης

Τα έσοδα τής παράστασης θα διατεθούν υπέρ τού Ταμείου Υποτροφιών των Σχολείων τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας.

https://www.arsakeio.gr/…/39880-mousikotheatriki-parastasi-…

Εκτύπωση Email