ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΜΑΣ

Συντάχθηκε από Super User. Καταχωρήθηκε στο Nέα

Ο Σ.Α.Φ.Ε. προτίθεται να οργανώσει από τον Ιανουάριο 2015 σεμινάρια στο εντευκτήριό μας.

Με αφετηρία την πολύ πετυχημένη έκθεση με έργα Βιτρώ του καθηγητή μας κ.Στέφανου Βιτζηλαίου, που πραγματοποιήθηκε προ διετίας στο χώρο των Γραφείων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας ανταποκρινόμενο στην εκφρασθείσα επιθυμία πολλών επισκεπτών της έκθεσης να «μυηθούν» στο μαγικό χώρο του γυαλιού, σκέφτηκε να δώσει στα μέλη μας ευκαιρίες ευχάριστης και δημιουργικής ενασχόλησης όχι μόνο στο χώρο του γυαλιού αλλά και στο χώρο της Τέχνης γενικότερα.

Έτσι απευθυνθήκαμε αρχικώς στον κ.Βιτζηλαίο και του ζητήσαμε να μας βοηθήσει σε αυτή μας την προσπάθεια αναλαμβάνοντας να εισαγάγει όσα μέλη μας ενδιαφέρονται στον κόσμο του Βιτρώ και την τεχνική της κατασκευής του.

Του ζητήσαμε με άλλα λόγια μετά από χρόνια να γίνει και πάλι ο αγαπημένος μας δάσκαλος, μόνο που τώρα η διδασκαλία του δεν θα έχει καμιά σχέση με τον πεζό και φοβιστικό-για πολλές από εμάς- κόσμο της Άλγεβρας ή της Γεωμετρίας, αλλά με έναν πολύ όμορφο, χαρούμενο χρωματιστό γυάλινο κόσμο, όπως ο κόσμος του Βιτρώ. Ο κ.Βιτζηλαίος πρόθυμος αποδέχθηκε την πρότασή μας, γεγονός για το οποίο τον ευχαριστούμε θερμά!

Επίσης, είμαστε ήδη σε συνεννόηση για σεμινάρια κατασκευής κοσμημάτων, κεριών και σαπουνιών καθώς και σεμινάρια γραφολογίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Συνδέσμου στο τηλέφωνο 210-3234340 μέχρι τέλος Νοεμβρίου.

Εκτύπωση