• Slide01
  • Slide02
  • Slide03

Συμμετοχή του Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού στο διαγωνισμό "Κάν'το ν' ακουστεί 2020"

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού και στoυς λιλιπούτειους μαθητές των τμημάτων Ν.1, Ν.2 και Ν.7. για τη συμμετοχή τους στον Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού "Κάν'το ν' ακουστεί 2020" με τίτλο: "ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΗ".

Ακούστε το τραγούδι τους "Τον πλανήτη μου αγαπω" με ID 5257 στον σύνδεσμο που ακολουθεί. Πατήστε την ♥️ που εμφανίζεται περίπου στη μέση του τραγουδιού για να κατοχυρωθεί η ψήφος σας!

http://europeanschoolradio.eu/contest/listeners/Song-likes-new.php?sort=id-asc&nipiagogio=1&fbclid=IwAR2if-Pc4pdI2zeP8HG4996inLyqbS8F6BwLnScYdnto3ZrGsqpr7k1avNo

“Το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού συμμετέχει με το πρωτότυπο τραγούδι "Τον πλανήτη μου αγαπώ" που θεματικά εστιάζεται στην ανακύκλωση. Τραγουδούν μαθητές τριών τμημάτων του νηπιαγωγείου μας, του Ν.1, Ν.2 και Ν.7 με υπεύθ. νηπιαγωγούς τις κ. Γ. Πίντζου, κ. Αγγ. Παλαιοκαστρίτου και κ. Ν. Καλαμπόκη, αντίστοιχα. Συνέθεσε τη μουσική του τραγουδιού κι έγραψε τους στίχους η κ. Μαρινάνσυ Αγγελάκη νηπιαγωγός - υπεύθ. Μουσικής αγωγής του σχολείου μας. Θερμές ευχαριστίες στην Συντονίστρια Μουσικής των Αρσακείων Τοσιτσίων σχολείων κ. Χριστίνα Βαρσάμη Κούκνη για την πολύτιμη βοήθειά της καθ' όλη την διάρκεια των προβών μας καθώς και την ημέρα της ηχογράφησης. Ευχαριστούμε θερμά την διευθύντριά μας, κ. Άνσυ Νικολοπούλου για την στήριξη και τη βοήθειά της σε κάθε μας βήμα. Η ηχογράφηση έγινε από το studio Kyriazis. Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!!!!”

Εκτύπωση Email