• Slide01
  • Slide02
  • Slide03

Αρχαιρεσίες 2019 / Αποτελέσματα

Αγαπητά μέλη του Συνδέσμου μας,

σας ενημερώνουμε ότι η Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες του Σ.Α.Φ.Ε. που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 11 Φεβρουάριου διεξήχθησαν σε κλίμα φιλικό και Αρσακειακό. Διαβάστηκε ο απολογισμός πεπραγμένων, τα μέλη ενημερώθηκαν και πήραν αντίγραφο του προϋπολογισμού, του ισολογισμού και των εξόδων γραφείου, όπως πάντα ελεγμένα από την ελεγκτική επιτροπή και την λογίστρια του συνδέσμου.

Τα αποτελέσματα είναι τα εξής με αριθμό σειράς ψήφων:

Μπάρμπα Μίκα

Πέρδικα Νονίκη

Ατσαβέ Γιούλια

Σάββας Λοίζος

Βασιλοπούλου Ειρήνη

Πλαμαντούρα Δήμητρα

Ρεβίδη Λίνα

Σημαντήρα Ιουλία

Ψώνη Εβίτα

Αθανασοπούλου Κατερίνα

Ρούτνερ Αποστολάκου Ρούλα

Καλαντζή Μάνια και Κλειδέρη Βίβιαν (ισοψήφησαν)

Νικολάου Λίλα

Κλαουδάτου Μίρκα

Φωτοπούλου Μαριάννα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Η Κούλα του Βαγγέλη

 Το προηγούμενο Σάββατο, 12 Ιανουαρίου, μέλη του Δ.Σ του Σ.Α.Φ.Ε. και μέλη και φίλες του Συνδέσμου παρακολουθήσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον την διαδραστική παράσταση «Η Κούλα του Βαγγέλη», σε κείμενο της αποφοίτου και μέλους του Σ.Α.Φ.Ε.,  της καταξιωμένης συγγραφέως – διατροφολόγου κ.Λένας Τερκεσίδου. Το έργο είναι εξαιρετικά δυνατό, θίγει όλα τα σύγχρονα αλλά και διαχρονικά ζητήματα της κοινωνίας, εναλλάσσονται η συγκίνηση και το γέλιο από την πρώτη εώς την τελευταία στιγμή και η πρωταγωνίστρια, κα.Γκολέμα στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο το κείμενο της πολυγραφότατης αποφοίτου μας. Η παράσταση, όπως μάθαμε, θα περιοδεύσει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος και πιστεύουμε ότι θα αντιμετωπιστεί με την ίδια θέρμη που την αγκάλιασε το θεατρόφιλο κοινό της Αθήνας.

Το Δ.Σ. του Σ.Α.Φ.Ε.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Υπενθύμιση για τις Αρχαιρεσίες του Σ.Α.Φ.Ε.

Αγαπητοί μας φίλοι, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε οτι την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Σ.Α.Φ.Ε και ώρα 17.00 - 20.00 η ετήσια γενική συνέλευση μετά Αρχαιρεσιών.
 
Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας αν κάποιο από τα μέλη θα ήθελε να υποβάλει υποψηφιότητα για τις εκλογές. Κρίνουμε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συμβάλουμε όλοι στη διατήρηση της αρσακειακής κοινωνικής παιδείας και έργου και βασιζόμαστε σε εσάς και την συμμετοχή σας στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Σ.Α.Φ.Ε. προκειμένου για την εκπλήρωση των στόχων του Συνδέσμου.
 
Στείλτε μας μία απλή αίτηση υποβολής υποψηφιότητας με το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία σας εώς την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Η πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας
Νονίκη Πέρδικα
Μίκα Μπάρμπα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Αγαπητά μέλη,

Κατόπιν επιθυμίας πολλών μελών και φίλων του συνδέσμου μας σας ενημερώνουμε ότι θα επισκεφτούμε τις κάτωθι δύο εξαιρετικές εκθέσεις:

  • Πέμπτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 13.00, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη, Βας.Σοφίας κ Μέρλιν 1, την έκθεση «Άρωμα Γυναίκας στην Ελληνική Ζωγραφική»

 

  • Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00, στο μουσείο Ακροπόλεως, την έκθεση «Από την απαγορευμένη πόλη: Αυτοκρατορικά διαμερίσματα του Qianlong»

Προσκαλέστε τους φίλους σας και δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 21 Ιανουαρίου και 4 Φεβρουαρίου αντίστοιχα!

Δυνατότητα κράτησης στο mail του συνδέσμου μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., απευθείας με την πρόεδρο κα. Νονίκη Πέρδικα στο 6944788606, καθώς και με την Γεν.Γραμματέα Μίκα Μπάρμπα στο 6936768938.

 -------------------------

«Άρωμα Γυναίκας στην Ελληνική Ζωγραφική»

Ογδόντα πέντε εξαίρετοι πίνακες της νεοελληνικής ζωγραφικής παρουσιάζονται στην έκθεση, με σκοπό να προβάλουν την εικόνα της γυναίκας στους δύο αιώνες του ελεύθερου εθνικού μας βίου.

Η έκθεση αυτή δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να γνωρίσει τις μεταμορφώσεις της εικόνας της Ελληνίδας, μέσα από αντιπροσωπευτικές προσωπογραφίες, ηθογραφικές και οριενταλιστικές σκηνές, συμβολισμούς, αλληγορίες και πίνακες συγχρόνων ζωγράφων. Έργα των σημαντικότερων Ελλήνων ζωγράφων υψώνουν έναν ύμνο στη γυναίκα, ενώ παράλληλα μας μιλούν έμμεσα για τη θέση της μέσα στην ελληνική κοινωνία.

Η γοητευτική αυτή θεματική έκθεση μας επιτρέπει, επίσης, να παρακολουθήσουμε την πολύπλευρη εικόνα των αισθητικών τάσεων και τις διαφορετικές εικαστικές αφετηρίες των δημιουργών.

              ----------------

«Από την απαγορευμένη πόλη: Αυτοκρατορικά διαμερίσματα του Qianlong»

Ο Qianlong είναι ο Αυτοκράτορας που αναμόρφωσε την Κίνα, διπλασίασε την έκταση και τον πληθυσμό της, φρόντισε για την ευημερία των πολιτών της και κυρίως υποστήριξε με πάθος τις τέχνες και τα γράμματα. Παρέμεινε στο θρόνο για εξήντα χρόνια (1736-1795) και σφράγισε με τις προσωπικές του επιλογές την τέχνη της Κίνας του 18ου αιώνα.

Ο εκθεσιακός χώρος του Μουσείου Ακρόπολης, σκηνοθετήθηκε με κατασκευές και χρώματα εμπνευσμένα από τα παλάτια της Απαγορευμένης Πόλης και υποδέχτηκε τα 154 έξοχα εκθέματα που φωτίζουν τον ιδιαίτερο προσωπικό χώρο του Αυτοκράτορα, όπου πέρασε τα νεανικά του χρόνια και, όπως λέει ο ίδιος, όπου εμπνεύστηκε τα μελλοντικά του σχέδια για την πετυχημένη διοίκηση της απέραντης χώρας του.

Σκοπός της έκθεσης είναι να φέρει πιο κοντά το δυτικό κόσμο στον πολιτισμό της Κίνας αποκαλύπτοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κατά τη λαμπρή περίοδο της βασιλείας του Αυτοκράτορα Qianlong.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Αποκριάτικος παιδικός χορός νηπιαγωγείων

 
Αγαπητοί μας συναπόφοιτοι,
Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας (Σ.Α.Φ.Ε.) διοργανώνει για μία ακόμη φορά αποκριάτικο χορό στο Ξενοδοχείο «St.George Lycabettus» για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Αρσακείων Νηπιαγωγείων Ψυχικού και Εκάλης.
Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019
Ώρα 1.00 μ.μ – 5.00 μ.μ
Στο Ξενοδοχείο “St.George Lycabettus”
Αίθουσα “Grand Balcon”
Η εκδήλωση πλαισιώνεται από χαρούμενο παιδικό πρόγραμμα με κλόουν και πολλές εκπλήξεις
από γνωστή εταιρεία διασκέδασης μικρών παιδιών!!!
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την εξασφάλιση εισιτηρίων (εισιτήριο πληρώνουν όλοι ανεξαιρέτως, γονείς και παιδιά άνω των 3 ετών) παρακαλείσθε να απευθύνεστε αποκλειστικά στην Πρόεδρο κα.Νονίκη Πέρδικα (6944 788606) ή την Γενική Γραμματέα κα. Μίκα Μπάρμπα (6936 768938). Εισιτήρια θα διατίθενται επίσης και στα γραφεία του Συνδέσμου μας (πλατεία Καρύτση 10, Αθήνα, 5ος όροφος, 210 3234340, ημέρες λειτουργίας Δευτέρα και Πέμπτη 11.00 – 15.00).
Στο εισιτήριο περιλαμβάνεται φαγητό, αναψυκτικά, καφές και γλυκά για όλους
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν, όπως κάθε χρόνο, για παιδιά μη προνομιούχα, για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Ακριτικών Σχολείων.
Υ.Γ. Παρακαλούμε όσους γονείς θέλουν να προσφέρουν δώρα για το λαχνό να επικοινωνήσουν εώς την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου με τα τηλέφωνα: Σ.Α.Φ.Ε. 210 – 3234340, Πέρδικα Νονίκη 6944 788606, Μίκα Μπάρμπα 6936 768938.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο