• Slide01
  • Slide02
  • Slide03

4η διαδικτυακή δράση του Σ.Α.Φ.Ε.

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Σ.Α.Φ.Ε.,
 
Στο πλαίσιο των διαδικτυακών δράσεων που ξεκίνησε ο Σ.Α.Φ.Ε. τον περασμένο Νοέμβριο, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην τέταρτη διαδικτυακή μας δράση, με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματέως του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, και της Αποφοίτου και μέλους μας, κ. Εύας Καραϊτίδη.
 
Το θέμα της συζήτησής μας αφορά το βιβλίο του Φοίβου Οικονομίδη, "Βορράς".
 
Ο Φοίβος Οικονομίδης είναι απόφοιτος του Αρσακείου Τοσιτσείου Εκάλης (έτος 2015) και τελειόφοιτος των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Είναι, επίσης, ο νεώτερος συγγραφέας των Εκδόσεων της "Εστίας", από τις οποίες κυκλοφορεί το μυθιστόρημά του με τίτλο "Βορράς". 
 
Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, θα συζητήσει για το βιβλίο του διαδικτυακά με δύο ακόμη αποφοίτους των Αρσακείων Τοσιτσείων Σχολείων, τον Γιάννη Σκορδά, ο οποίος εργάζεται σε συμβουλευτική εταιρεία και αρθρογραφεί για το Andro, και την Εύα Καραϊτίδη, εκδότρια της "Εστίας".
 
Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:00, μέσω του παρακάτω link.
Meeting ID: 843 4706 4950 
Passcode: SPVV9q 
 
Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί μέσα από την πλατφόρμα Ζoom (www.zoom.us) και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε και να συμμετέχετε μέσω υπολογιστή, κινητού ή tablet. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
 
Όποιος επιθυμεί μπορεί να συνδράμει οικονομικά στο σύλλογο με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του Σ.Α.Φ.Ε:
Εθνική Τράπεζα
IBAN: GR47 0110 6540 0000 6544 8000 284
 
Φιλικά, 
Νονίκη Πέρδικα, Πρόεδρος Δ.Σ. Σ.ΑΦ.Ε. & Εταίρος Φ.Ε,
Μίκα Μπάρμπα, Γεν. Γραμ. Δ.Σ. Σ.Α.Φ.Ε. & Εταίρος Φ.Ε.
και τα μέλη του Δ.Σ του Σ.Α.Φ.Ε.

Εκτύπωση Email