• Slide01
  • Slide02
  • Slide03

Επίσκεψη στην Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών “Βικτώρια Γ.Καρέλια”

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Σ.Α.Φ.Ε.

Καλό Φθινόπωρο!

Μετά την πολύ ωραία μίνι κρουαζιέρα του προηγούμενο Σαββάτου, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι οργανώνουμε εκδρομή στην Καλαμάτα!

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, κατόπιν επιθυμίας πολλών μελών μας θα επισκεφτούμε την Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών “Βικτώρια Γ.Καρέλια”, και εκτός απροόπτου θα συναντηθούμε με την ίδια την κ.Καρέλια, απόφοιτο και μέλος μας, Πρόεδρο της Kαπνοβιομηχανίας Kαρέλια και του Ιδρύματος Γεωργίου & Βικτωρίας Καρέλια, Πρόεδρο του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας και Επίτιμη Πρόεδρο του Συλλόγου των Φίλων της Μουσικής Καλαμάτας. Μετά από την ξενάγηση θα γευματίσουμε στην γνωστή οικογενειακή ταβέρνα της περιοχής, Βάγιας, κατόπιν συστάσεως μέλους μας. Πριν την επιστροφή μας στην Αθήνα θα υπάρχει χρόνος για περίπατο και καφέ στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας.

H συλλογή "Βικτωρία Γ. Καρέλια" είναι μία από τις πληρέστερες συλλογές ελληνικών ενδυμασιών σε πανελλήνιο επίπεδο. Περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό πλήρων ενδυματολογικών συνόλων, γυναικείων και ανδρικών, από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, καθώς και έναν αριθμό μεμονωμένων ενδυματολογικών εξαρτημάτων. Ανάμεσα στα τελευταία ξεχωρίζουν οι ομάδες των χρυσοκέντητων επενδυτών, των χρυσοϋφαντων ανατολίτικων καβαδιών και των κοσμημάτων, που δεν καλύπτουν απλώς τις ανάγκες συμπλήρωσης και στολισμού των ενδυμασιών, αλλά αποτελούν αυτόνομα και σημαντικά σύνολα της συλλογής.

                                               epi1.jpg

Πρόγραμμα

Αναχώρηση με πούλμαν από την είσοδο του ξενοδοχείου Αμαλία (Λεωφ.Βασιλίσσης Αμαλίας 10) 8.30 π.μ
Ξενάγηση στη Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών “Βικτώρια Γ.Καρέλια”
12.00
Γεύμα στην Ταβέρνα Βάγιας — Βάγιας Ιωάννης
Περίπατος – καφές στην πόλη
Επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις
20.00 μ.μ.

Κόστος Μετάβασης: 35 ευρώ/άτομο
Είσοδος με Ξενάγηση:
5 ευρώ/άτομο

Για επιπλέον πληροφορίες και κρατήσεις απευθυνθείτε στην Πρόεδρο κ.Νονίκη Πέρδικα και την Γεν.Γραμματέα κ.Μίκα Μπάρμπα.
Εναλλακτικά στείλτε μας
email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.

Φιλικά,
η Πρόεδρος, Νονίκη Πέρδικα (6944788606)
και η Γεν.Γραμματέας, Μίκα Μπάρμπα (6936768938)

Εκτύπωση Email