Τσάι Αποφοίτων

Συντάχθηκε από Super User. Καταχωρήθηκε στο Τελευταία Νέα

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Σ.Α.Φ.Ε.,

Σας προσκαλούμε στην ετήσια φθινοπωρινή μας εκδήλωση που με μεγάλη χαρά συνδιοργανώνουμε με την κ.Ειρήνη Βασιλοπούλου στο ξενοδοχείο St.George Lycabettus.

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 στις 18.00 στο Screening Room του ξενοδοχείου για την προβολή του ντοκιμαντέρ της Μαριάννας Οικονόμου "The Greek Bar Jacket - The making of a Dior Collection"

Θα ακολουθήσει High Tea στο Grand Balcon του ξενοδοχείου.
 
 στιγμιοτυπο_ντοκιμαντερ.jpg
Για πληροφορίες και κρατήσεις παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας έως την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στέλνοντας email (στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.),

είτε καλώντας την Πρόεδρο, κ. Νονίκη Πέρδικα, 6944788606,
ή τη Γενική Γραμματέα, κ. Μίκα Μπάρμπα, 6936768938.

St.George Lycabettus
Κλεομένους 2, Αθήνα 106 75

Προσέλευση και Welcome cocktail 18.00
Έναρξη προβολής 18.30

Λίγα λόγια για το ντοκιμαντέρ

To ΤΗΕ GREEK BAR JACKET προσφέρει μια σπάνια ματιά πίσω από το φαντασμαγορικό fashion show που παρουσίασε η Dior στο Παναθηναϊκό Στάδιο τον περασμένο Ιούνιο. Με σπάνια πρόσβαση στα άδυτα του διεθνούς οίκου μόδας, η ταινία ακολουθεί την ομάδα της Dior με επικεφαλής την καλλιτεχνική διευθύντρια Maria Grazia Chiuri από το Παρίσι μέχρι το Άργος, το Σουφλί, την Θάσο, τον Πειραιά και τελικά την Αθήνα, καθώς σταδιακά δημιουργούν το εμβληματικό Cruise Show 2022, εμπνευσμένο από την αρχαία αλλά και τη σύγχρονη Ελλάδα.

Βασικοί συντελεστές

Σκηνοθεσία/Σενάριο: Μαριάννα Οικονόμου, Παραγωγοί: Ρέα Αποστολίδη, Γιούρι Αβέρωφ, Μοντάζ: Δημήτρης Πεπονής, Δ/νση Φωτογραφίας: Carlos Munoz, Ηχοληψία: Άρης Καφεντζής, Μίξη Ήχου: Σπύρος Τσίτσης, Χρωματική επεξεργασία: Carlos Munoz, Line Producer: Ηλέκτρα Πέππα

To ντοκιμαντέρ είναι μια παραγωγή της ΑΝΕΜΟΝ Productions (Ρέα Αποστολίδη και Γιούρι Αβέρωφ) σε συνεργασία με τον οίκο μόδας Dior.

trailer
https://vimeo.com/684158417

Βιογραφικό σημείωμα σκηνοθέτριας

Η Μαριάννα Οικονόμου σπούδασε ανθρωπολογία, φωτοδημοσιογραφία και παραγωγή βίντεο στο Λονδίνο. Εργάστηκε αρχικά ως φωτογράφος και ερευνήτρια σε ελληνικά και ξένα έντυπα, κανάλια και οργανισμούς. Από το 2000 ασχολείται με το ντοκιμαντέρ όπου εκτελεί παραγωγές για την ΕΡΤ και σκηνοθετεί ντοκιμαντέρ σε συμπαραγωγή με ξένα κανάλια (BBC, ARTE, YLE) που συμμετέχουν σε διεθνή φεστιβάλ.

Mε φιλικούς χαιρετισμούς,
η Πρόεδρος, Νονίκη Πέρδικα
η Γενική Γραμματέας, Μίκα Μπάρμπα
και τα μέλη του Δ.Σ του Σ.Α.Φ.Ε

Εκτύπωση