17η Εθελοντική Αιμοδοσία Σ.Κ.Φ.Ε.

Συντάχθηκε από Super User. Καταχωρήθηκε στο Τελευταία Νέα

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Σ.Α.Φ.Ε.,

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Καθηγητών Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας Σ.Κ.Φ.Ε. , θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 εθελοντική αιμοδοσία στα σχολεία της Εκάλης.

Σας παραθέτουμε το κείμενο που μας έστειλε ο Σ.Κ.Φ.Ε.

Θερμά συγχαρητήρια για αυτήν την αξιέπαινη πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών μας!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλούμε όλους τους αποφοίτους μας (όσους φυσικά επιτρέπεται και έχουν την δυνατότητα) να συμμετάσχουν σε αυτήν την σημαντικότατη προσφορά στον συνάνθρωπο.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αξιότιμες/μοι κυρίες και κύριοι,

Στο πλαίσιο των συλλογικών ενεργειών που πραγματοποιεί ο Σύλλογος μας και στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για κοινωνικές δράσεις, το Δ.Σ. του Σ.Κ.Φ.Ε. αποφάσισε τη διοργάνωση της 17ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοτών και την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του ΓΕΝΙΚΟΥ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ “ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ”.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα παρευρίσκεται στο χώρο γιατρός, στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για οποιαδήποτε απορία.

Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί από τις 9:00 έως τις 13:30, στα Σχολεία Εκάλης, την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022, ανάμεσα στα εργαστήρια Φυσικής και Χημείας.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε αυτή τη «μετάγγιση Ζωής», προκειμένου να:
ενισχύσουμε τους δεσμούς αλληλεγγύης μεταξύ μας,
νιώσουμε βαθιά ικανοποίηση κάνοντας προσφορά αίματος χωρίς ανταμοιβή, με μοναδικό κίνητρο να διατηρηθεί ο συνδετικός κρίκος μεταξύ ζωής και ζωής και
διατηρήσουμε την Τράπεζα Αίματος που έχει δημιουργηθεί.

Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνέχεια της κοινωνικής αυτής δράσης στα Σχολεία μας.

 

Εκτύπωση