• Slide01
  • Slide02
  • Slide03

Τελετή παρασημοφόρησης προς τιμήν της κ.Ειρήνης Μαντζαβελάκη-Βασιλοπούλου

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Σ.Α.Φ.Ε.,
Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 31 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην Πρεσβευτική Κατοικία της Γαλλίας μια ιδιαιτέρως τιμητική και συγκινητική εκδήλωση, η τελετή παρασημοφόρησης από την Α.Ε Πρέσβη της Γαλλίας Patrick Maisonnave προς τιμήν της κ.Ειρήνης Μαντζαβελάκη-Βασιλοπούλου, αποφοίτου του Αρσακείου και επί σειρά ετών μέλους του Δ.Σ. του Σ.Α.Φ.Ε.
Για την συμπλήρωση 50 χρόνων του ξενοδοχείου St.George Lycabettus και την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια με την Γαλλία (η οποία ξεκίνησε από τον ιδρυτή του Αντώνη Μαντζαβελάκη) η κ.Ειρήνη Μαντζαβελάκη Βασιλοπούλου παρασημοφορήθηκε με το παράσημο Médaille de chevalier de la Légion d'honneur για την διαχρονικότητα της συνεργασίας και για την ιδέα της εδραίωσης του θεσμού Τουρισμός Πολιτισμός στην Αθήνα και στην Άνδρο με μουσεία, εκδόσεις, γκαλερί κλπ. δηλαδή μια καθαρά Ελληνική εταιρεία στραμμένη προς την Γαλλία και τον πολιτισμό της.
Η κ. Ειρήνη Βασιλοπούλου ανέφερε τα λόγια του Καζαντζάκη,
«Το να είμαστε ευτυχείς,σημαίνει να κάνουμε το καθήκον μας!
Όσο δυσκολότερο είναι αυτό το καθήκον, τόσο ευτυχέστεροι γινόμαστε...»
Στους παρευρισκόμενους στην Γαλλική πρεσβεία, η κα.Βασιλοπούλου δώρισε το τελευταίο της βιβλίο με τίτλο «Thoughts & Dreams»
 
 
YSM-147.jpgYSM-172.jpg
YSM-31.jpg
YSM-25.jpg
 GPAP6138.jpg
YSM-40.jpg
 

Εκτύπωση Email