• Slide01
  • Slide02
  • Slide03

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ 2023

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Σ.Α.Φ.Ε.,

Με μεγάλη χαρά ο Σύνδεσμός μας συμμετείχε και φέτος όπως πάντα στις αποφοιτήσεις των μαθητών και μαθητριών της Γ' Λυκείου στα Αρσάκεια Ψυχικού και Εκάλης.

Στην αποφοίτηση του Α΄Λυκείου Εκάλης παρευρέθηκε και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό το μέλος του Δ.Σ. του Σ.Α.Φ.Ε., πρώην εκπαιδευτικός και λυκειάρχης στα σχολεία μας, Παναγιώτα (Γιούλια) Ατσαβέ.
Στην αποφοίτηση του Β΄Λυκείου Εκάλης παρευρέθηκε και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο 'Α Αντιπρόεδρος, Λοΐζος Σάββας.
Στις αποφοιτήσεις των τριών σχολείων του Ψυχικού παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό η Γεν.Γραμματέας του Δ.Σ. του Σ.Α.Φ.Ε., Μίκα Μπάρμπα.

Η Πρόεδρος, Νονίκη Πέρδικα, και τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Α.Φ.Ε. εύχονται στους καινούργιους μας αποφοίτους καλό ξεκίνημα στην νέα τους ζωή, κάθε επιτυχία στους στόχους τους, και μακάρι να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρα και οι προσδοκίες σας!

Καλούμε όλους τους νέους αποφοίτους να έρθετε κοντά στον Σ.Α.Φ.Ε., να μας αποστείλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ονοματεπώνυμο, διεύθυνση email και αριθμό κινητού τηλεφώνου, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να ενταχθείτε σε κάποια από τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις μας ή απλά να έχουμε τη χαρά μιας επικοινωνίας και γνωριμίας μαζί σας!

Φιλικά,
η Πρόεδρος, Νονίκη Πέρδικα
και η Γεν.Γραμματέας, Μίκα Μπάρμπα του Δ.Σ. του Σ.Α.Φ.Ε.

Ακολουθούν στιγμιότυπα

IMG_2940.jpg

 SM__0699.jpg

_U6A2967.jpg

ί9Q6A3568.jpg

_U6A3935.jpg

 _U6A0472.jpg

 _U6A0447.jpg

_U6A0583.jpg

_U6A0922.jpg

 _U6A0906.jpg

DSC_0781.jpg

 

Εκτύπωση Email