• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Αρχική
  • Νέα
  • Τελευταία Νέα
  • Η συναπόφοιτή μας Αλεβίζου Χριστίνα υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Χαλάνδρι με τον συνδυασμό της Κρίστης Αγαπητού.

Η συναπόφοιτή μας Αλεβίζου Χριστίνα υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Χαλάνδρι με τον συνδυασμό της Κρίστης Αγαπητού.

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Σ.Α.Φ.Ε.,

Με χαρά σας ενημερώνουμε για μία ακόμα υποψηφιότητα μέλους της Αρσακειακής οικογένειας.

Η αγαπητή μας Αλεβίζου Χριστίνα, απόφοιτός μας, καθηγήτρια Αγγλικών στο Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού, και μητέρα αποφοίτου και μέλους μας, του Θάνου Γεωργούντζου, θα συμμετάσχει στις Δημοτικές Εκλογές του Χαλανδρίου ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό της Αρσακειάδας Υποψήφιας Δημάρχου Κρίστης Αγαπητού.

Λίγα λόγια από την ίδια

“Γεννημένη στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Μεσσηνία, επέλεξα το Χαλάνδρι για να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Είμαι παντρεμένη με τον ιατρό Βασίλη Γεωργούντζο, πρώην υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, και μητέρα δύο παιδιών, πτυχιούχων ΑΕΙ.

Αποφοίτησα από το Αρσάκειο, σπούδασα στο Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Διδακτική και τα Παιδαγωγικά. Έχω λάβει υποτροφίες στην Αγγλία και τις ΗΠΑ από το Βρετανικό Συμβούλιο και το Ίδρυμα Fulbright. Από το 1986 εργάζομαι στο Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού ως καθηγήτρια Αγγλικών και υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Γνωρίζω την Αγγλική, Γαλλική και Ιταλική γλώσσα και είμαι κάτοχος Πτυχίου Ωδικής (πιάνο).

Με γνώμονα την αγάπη μου για τον άνθρωπο,έχω συμμετάσχει σε πολλές φιλανθρωπικές και περιβαλλοντικές δράσεις και έχω διατελέσει μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Βρεφονηπιακού Σταθμού«Αγ. Αικατερίνη», του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλαρμονικής Χαλανδρίου,του Αετοπουλείου Πολιτιστικού Κέντρου καθώς και Σχολικών Επιτροπών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το όραμά μου για ένα καλύτερο Χαλάνδρι και το τιμητικό κάλεσμα της Κρίστης Αγαπητού αποτελούν την κινητήριο δύναμη που με ώθησε να αγωνιστώ ενεργά για τον Δήμο μας, τον Δήμο των παιδιών μας, τον Δήμο των μελλοντικών γενεών.

Για να γίνει το Χαλάνδρι μας, το Χαλάνδρι που μας αξίζει!”

Τα μέλη του Δ.Σ. και εμείς προσωπικά ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία και δύναμη.
Η Πρόεδρος, Νονίκη Πέρδικα
και η Γεν.Γραμματέας, Μίκα Μπάρμπα

Εκτύπωση Email