• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Αρχική
  • Νέα
  • Τελευταία Νέα
  • Eορτή για την Εθνική Επέτειο τής 28ης Οκτωβρίου 1940 τού Αρσακείου-Τοσιτσείου Νηπιαγωγείου Εκάλης

Eορτή για την Εθνική Επέτειο τής 28ης Οκτωβρίου 1940 τού Αρσακείου-Τοσιτσείου Νηπιαγωγείου Εκάλης

Γιορτάζει η Πατρίδα και η Σημαία μας…

Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η εορτή για τη Σημαία και την Εθνική Επέτειο τής 28ης Οκτωβρίου 1940, στον χώρο εκδηλώσεων τού Αρσακείου-Τοσιτσείου Νηπιαγωγείου Εκάλης.

Τα παιδιά τού Νηπιαγωγείου μας, παρουσίασαν στιγμές και γεγονότα από το έπος τού 1940. Μέσα από ποιήματα και τραγούδια βίωσαν το αίσθημα τής θυσίας και τού ηρωισμού και συνειδητοποίησαν την αξία της Ελευθερίας και της Ειρήνης,τιμώντας το σύμβολο της πατρίδας μας, την Ελληνική Σημαία.

Την εορτή παρουσίασαν τα παιδιά τού τμήματος Ν.1 μαζί με τη νηπιαγωγό τους κ. Ε. Γρανάκαι συνόδευσαν με τραγούδια όλα τα παιδιά των τμημάτων τού Νηπιαγωγείου. Τα τραγούδιατης γιορτής δίδαξε σε όλα τα παιδιά,η μουσικοπαιδαγωγός κ. Μαρία Ευθυμίου.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους  η Αναπληρώτρια Επόπτρια των Αρσακείων Σχολείων κ. Σ.Σταθοπούλου, η Συντονίστρια Ελληνικής Γλώσσας και Ιστορίας των Αρσακείων Σχολείωνκ. Α.Μακροπόδη, οι Διευθυντές και τωντριώνΑρσακείων –Τοσιτσείων Δημοτικών Σχολείων Εκάλης .κ.Α.Πόρποδα, κ.Μ.Λουκαδάκου και κ.Ν.Λαγουδάκης, η Υπεύθυνη Υπηρεσίας Πολιτιστικών Προγραμμάτων και Δραστηριοτήτων της Φ.Ε. κ.Κ.Λαμπρινουδάκη, και η Γενική Γραμματέας τούΣυνδέσμου Αποφοίτων της Φ.Ε.κ. ΜίκαΜπάρμπα.

Μετά το πέρας τής γιορτής πραγματοποιήθηκε παρέλαση όλων των τμημάτων τού Νηπιαγωγείου στους εξωτερικούς χώρους των Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης και τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους παρευρισκόμενους.

IMG_0709_1.jpg

IMG_0688_1.jpg

IMG_0949_1.jpg

Εκτύπωση Email