• Slide01
  • Slide02
  • Slide03

Aπογευματινός καφές στο St.George Lycabettus

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Σ.Α.Φ.Ε.

Καλό φθινόπωρο, με υγεία και δύναμη για όλους.

Μας έχουν επηρεάσει βαθύτατα τα καταστροφικά γεγονότα των τελευταίων ημερών, πυρκαγιές, πλημμύρες, θάνατοι...Ευχόμαστε να είναι οι τελευταίες τραγωδίες που βιώνει η πατρίδα μας.

Ο Σύνδεσμος παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε προγραμματίζει τις φθινοπωρινές του εκδηλώσεις και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πρώτη μας προγραμματισμένη εκδήλωση.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 17.30 στο St.George Lycabettus, στην αίθουσα Φαίδρα για έναν ωραίο απογευματινό φθινοπωρινό καφέ. Θα χαρούμε να σας δούμε μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές, να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις.

Η αγαπητή απόφοιτος και μέλος μας, η δραστήρια Ζέτα Τζιώτη, πρώην μέλος του Δ.Σ. του Σ.Α.Φ.Ε. και ταμίας, θα μας μιλήσει για τα μελλοντικά της σχέδια ως υποψήφια Δημ.Σύμβουλος του συνδυασμού Αθήνα Ψηλά με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ
 
St.George Lycabettus
Κλεομένους 2, Αθήνα 106 75
 
Προσκαλέστε τους φίλους σας και δηλώστε συμμετοχή στο mail του συνδέσμου μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., απευθείας στην πρόεδρο κα. Νονίκη Πέρδικα στο 6944788606, καθώς και στην Γεν.Γραμματέα κα. Μίκα Μπάρμπα στο 6936768938.
 
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά!
 
Φιλικά,
το Δ.Σ. του Σ.Α.Φ.Ε.

Εκτύπωση Email