• Slide01
  • Slide02
  • Slide03

Αποφοιτήσεις 2024

Στις 25, 26 και 27 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι τρεις υπέροχες αποφοιτήσεις των Αρσακείων Λυκείων Ψυχικού: του Α' με διευθύντρια την κ.Αμαλία Μαυροειδή, του Γενικού Λυκείου με διευθύντρια την κ. Μαρίκα Δουζίνα και του Β' με διευθύντρια την δρ.Νέλλυ Παππά, αντίστοιχα. Επιπλέον, στις 26 και στις 27 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι εξαιρετικές αποφοιτήσεις των Τοσίτσειων Αρσακείων Εκάλης: του Β' με διευθυντή τον κ. Χρονόπουλο Γεώργιο και του Α' με διευθυντή τον κ. Βακαλόπουλο Ιωάννη, αντίστοιχα.

Όπως πάντα, οι αποφοιτήσεις του σχολείου μας ήταν ιδιαίτερα προσεγμένες από την διεύθυνση και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίοι δραστηριοποιούνται επί σειρά μηνών για την οργάνωση όλης της εκδήλωσης, του catering και της μετέπειτα δεξίωσης.

Πολύ ωραία πρωτοβουλία της διευθύντριας του Β' Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού δρ.Παππά, ήταν η πρόσκληση που απηύθυνε σε παλιότερους αποφοίτους, από το 1999-2017, να μιλήσουν στους συναποφοίτους τους και σε όλους τους παρευρισκόμενους!

Ήταν μία μεγάλη στιγμή για τους νέους αποφοίτους μας, όπου η συγκίνηση και η χαρά ενώθηκε με αυτή των οικογενειών τους, των αγαπημένων τους προσώπων και των καθηγητών τους.

Σε αυτήν την μεγάλη γιορτή συμμετέχει πάντα και ο Σύνδεσμος Αποφοίτων. Φέτος τον Σ.Α.Φ.Ε εκπροσώπησαν και απηύθυναν χαιρετισμό στις αποφοιτήσεις στα Τοσίτσεια Αρσάκεια Λύκεια Εκάλης το μέλος του Δ.Σ κ. Μαρία Μπεναρδή και το μέλος του Δ.Σ. και πρώην Λυκειάρχης του Β' Λυκείου Εκάλης κ. Παναγιώτα Ατσαβέ. Στα δε τρΙα Λύκεια Αρσακείου Ψυχικού τον Σ.Α.Φ.Ε εκπροσώπησε η Γεν. Γραμματέας κ.Μίκα Μπάρμπα.

α_2.jpg

α_4.jpg

α_5.jpg

α_7.jpg

α_8.jpg

α_1.jpg

 α_3.jpg

α_11.jpg

α_12.jpg

α_13.jpg

α_14.jpg

α_15.jpg

α_10.jpg

α_9.jpg

Εκτύπωση Email