• Slide01
  • Slide02
  • Slide03

Εκδήλωση Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας: 6ος Αρσάκειος Δρόμος

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Σ.Α.Φ.Ε.

Κατόπιν ενημέρωσής μας από την διευθύντρια του Αρσακείου -Τοσιτσείου Νηπιαγωγείου Εκάλης κ.Παππά Παναγιώτα, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για την διοργάνωση του 6ου Αρσακείου Δρόμου, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, με αφετηρία και τερματισμό τις εγκαταστάσεις των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης.

Ο 6ος Αρσάκειος Δρόμος θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5 & 10 χλμ. καθώς και δυναμικό βάδην 5 χλμ. που θα διεξαχθούν σε Δημόσιο δρόμο. Για τις ανάγκες του αγώνα θα παραμείνουν κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Μαραθώνος από τις 08.30 έως τις 10.30, ώρα κατά την οποία ο αγώνας θα έχει ολοκληρωθεί. Το πρόγραμμα της ημέρας θα κλείσει με τον παιδικό αγώνα δρόμου των 900 μ. για μαθητές Δημοτικού που θα πραγματοποιηθεί σε διαδρομή εντός του σχολείου.

Ενθαρρύνουμε και σας προσκαλούμε όλους, φίλους και αποφοίτους, να δηλώσετε συμμετοχή στον 6ο Αρσάκειο Δρόμο, στην αθλητική γιορτή, που διοργανώνει η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία.

Το σύνολο των εκδηλώσεων της ημέρας εντάσσονται στη διαρκή προσπάθεια της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δράσεων, που έχουν σχέση με την ανθρώπινη προσπάθεια και τα διαχρονικά αθλητικά ιδεώδη.

Για δηλώσεις συμμετοχής ακολουθήστε τον σύνδεσμο: http://www.arsakeiosdromos.gr έως την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί!

Η Πρόεδρος, Νονίκη Πέρδικα

και η Γεν.Γραμματέας, Μίκα Μπάρμπα

 

Εκτύπωση Email