• Slide01
  • Slide02
  • Slide03

Υπενθύμιση: Εκδρομή στα Αρχαία Φρούρια της Αττικής

Ενημερώνουμε τα μέλη του Σ.Α.Φ.Ε. ότι το Σάββατο 20 Απριλίου, θα έχουμε τη χαρά η διακεκριμένη αρχαιολόγος κυρία Πόπη Παπαγγελή, να μας συνοδέψει στην περιήγηση των αρχαίων φρουρίων των Ελευθεριών στα Βίλια και των Αιγοσθένων στο Πόρτο Γερμενό.

Όπως τον περασμένο Οκτώβριο η κα Π. Παπαγγελή μας εισήγαγε στην ιστορία της Ελευσίνας δίνοντάς μας την ευκαιρία να γυρίσουμε πίσω στον χρόνο και στις τελετές των μυστηρίων, με τον ίδιο μοναδικό τρόπο θα ζωντανέψει και την περιήγηση στα αρχαία φρούρια της Αττικής.

Το έντυπο LIFO στις 3 Μαρτίου έχει ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στην κα Πόπη Παπαγγελή, που μπορείτε να αναζητήσετε πατώντας εδώ: https://www.lifo.gr/culture/arxaiologia/panta-tha-eimai-ekei-tin-koybalao-mesa-moy-popi-papaggeli-i-arhaiologos-tis

Η συνολική διάρκεια της εκδρομής μας θα είναι 8 ώρες με γεύμα στο Πόρτο Γερμενό και διάλειμμα για καφέ στα Βίλια.

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο Αμαλία (Λεωφ.Βασιλίσσης Αμαλίας 10 στην Πλατεία Συντάγματος) στις 09:30 και επιστροφή στις 17:30 (έως 18:30 στην περίπτωση που έχουμε καθυστερήσεις).

Δηλώσεις συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε στις κ.κ. Νονίκη Πέρδικα (6944788606) και Μίκα Μπάρμπα (6936768938) έως 14 Απριλίου.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Κόστος συμμετοχής: 35 ευρώ
Δεν περιλαμβάνει το κόστος καφέ και φαγητού.

Φιλικά,
η Πρόεδρος, Νονίκη Πέρδικα
και η Γεν.Γραμματέας, Μίκα Μπάρμπα

Εκτύπωση Email